Idrettens Møteplass 2017

Postet av Sogn og Fjordane Orienteringskrets den 14. Nov 2017

unnamed fileunnamed fileunnamed fileunnamed fileunnamed file

Skrevet av Norges Orienteringsforbund

Over 180 var innom Idrettens Møteplass på Sogndal VGS laurdag 11. november.

 

Over 180 var innom Idrettens Møteplass på Sogndal VGS laurdag 11. november. Dette var årets møteplass for idretten i Sogn og Fjordane.

Johan Kaggestad innleia med foredraget «Allsidig grunnlag for å nå toppen». Med fagleg tyngde kombinert med humoristiske vinklingar fenga og traff det godt blant dei over 100 frammøtte.

unnamed file    unnamed file

På boksleppet «50 idrettsheltar frå Sogn og Fjordane» fortalte forfattar Rune Fossum Lillesvangstu om møta med dei ulike idrettsheltane og både dei kjende og ukjende historiene.

unnamed file     unnamed file

Etter lunsj var det ulike møter og kurs. Årets idrettsrådsamling med fokus på kommunesamanslåing, kurs i økonomistyring for idrettslag, haustmøtet til Sogn og Fjordane Skikrins og ope lagleiarmøte til Sogn og Fjordane Orienteringskrins.

Presentasjonar frå idrettsrådsamlinga:

Parallelt gjekk «Treningssamling på tvers» føre seg i Sogndal idrettshall. Over 50 unge utøvarar mellom 12 og 16 år gjennomførte 2 basisøkter saman med Mathias Lilleheim, Even Hole og Reidunn Bergheim. Her fekk ungdomane trene og bli kjent med kvarandre på tvers av idrettane.

 

Video frå treningssamlinga

unnamed file