Idrettsbutikken fyller 20 år!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 23. Okt 2024

På denne dato for 20 år siden ble den første ordren effektuert i den nye Idrettsbutikken, et samarbeid mellom Klubben AS og flere ulike særforbund. 



På denne dato for 20 år siden ble den første ordren effektuert i den nye Idrettsbutikken, et samarbeid mellom Klubben AS og flere ulike særforbund som ønsket en felles logistikkløsning for salg og distribusjon av utstyr for sin idrett. Norges Orienteringsforbund var med fra oppstarten for 20 år siden.

Klubben AS startet i 1976 med utspring i Norges første toppidrettsgymnas på Flisa i Hedmark, der våre beste svømmere på den tiden var samlet. I 2004 startet de opp Idrettsbutikken, som siden den gang har bidratt til å gjøre det enklere for våre klubber og medlemmer å få tak i spesialisert utstyr og profilerte produkter til sin aktivitet. Idrettsbutikken.no er Norges Orienteringsforbunds offisielle nettbutikk og tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter som er spesielt tilpasset våre behov. 

Klubben AS med Idrettsbutikken er i dag en hjørnesteinsbedrift på Flisa, med 44 ansatte og leveranser til flere land.

Gjennom samarbeidet med Klubben AS får vi tilgang til en brukervennlig og effektiv logistikkløsning som inkluderer alt fra bestilling til levering og retur, samt håndtering av større utsendelser. Dette betyr at våre medlemmer kan bestille utstyr enkelt og få rask levering, og dermed kan fokusere på det de brenner mest for – å utvikle aktivitetstilbudet og fremme idrettsglede for alle. 

Dere finner mange typer arrangementsmateriell, opplæringsmateriell og annet klubbutstyr på Orienterings egen underside på idrettsbutikken.no. I tillegg kan våre medlemmer, både klubber og privatpersoner, gjennom idrettsbutikken.no også bestille annet utstyr fra Klubben AS’ og/eller andre forbunds sortiment.  

Besøk https://www.idrettsbutikken.no/orienteringsforbundet for å se vårt produktutvalg og finne alt du trenger til din klubb eller til din personlige aktivitet! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.